marți, 13 decembrie 2011

Planet Spa - lavanda si iasomie

Am observat ca au ajuns cateva perosoane pe blogul meu cautand modul de folosire al uleiului pentru par cu lavanda si iasomie si am decis sa prezint putin produsele de la Planet Spa pe care le-am primit in Campania 17. O parere scurta am reusit sa imi fac despre ele, desi nu le-am folosit decat o singura data.

Uleiul de par cu lavanda si iasomie


Mod de folosire: Asezati sticla in apa fierbinte timp de un minut apoi aplicati uleiul pe parul umed si asteptati un minut. Clatiti apoi samponati si folositi balsam ca de obicei.


Ce promite sa faca: Extractul de lavanda calmeaza iritatiile si regenereaza pielea, iar iosomia combate stresul, avand in acelasi timp si calitati antiinflamatoare si de vindecare. Parul ramane matasos, stalucitor si usor de aranjat.


Parerea mea: Imi place in primul rand cum miroase, de altfel toata gama miroase foarte frumos si are o culoare placuta. Daca parul ramane sau nu mai matasos inca nu va pot spune, dar promit ca in saptamana aceasta o sa il foloses si o sa revin cu o parere.

Masca purificatoare pentru fata cu lavanda si iasomie



Mod de folosire: Aplicati un strat subtire pe pielea uscata si curata, evitand zona ochilor si linia parului. Asteptati uscarea completa a produsului, aproximativ 20 de minute, si dezlipiti masca de pe fata. Se foloseste o data sau de doua ori pe saptamana.


Ce promite sa faca: Sa indeparteze perfect impuritatile si sa mentina echilibrul pielii.


Parerea mea: Nu am folosit foarte des masti de fata de acest gen, care sa se dezlipeasca dupa fata. Imi place ca imi lasa tenul curat si placut la atingere. Culoarea este foarte placuta, un alb cu particule stralucitoare. Se simte o usoara racoare in momentul aplicarii si se mentine usor , iar mirosul este unul plcut, nu foarte puternic incat sa te dereanjeze pe parcursul celor 20 de minute.




Lotiune usoara de corp cu lavanta si iasomie


Mod de folosire: Aplicati pe pielea curata o cantitate generoasa de produs si masati bine pana intra in piele.


Ce promite sa faca: Hidrateaza pielea, o lasa catifelata si supla, in acelasi timp relaxand si muschii incordati.


Parerea mea: Imi place modul de ambalare si acele mici particule albastre care se topesc atunci cand masam. Intradevar imi simt pielea mai catifelata si hidratata, dar in privinta relaxarii muschilor inca nu mi-am dat seama. Imi mai place ca intra repede in piele si lasa o placuta senzatie de racorire.



Pot sa spun ca in general produsele de la Planet Spa sunt foarte bune si nu m-au dezamagit pana acum, de aceea o sa fe folosesc in continuare.

Sa aveti o zi frumoasa ca voi. Va pup.

Un comentariu:

  1. daca nu folosesc intreaga sticluta, o mai pot refolosi? si tot prin incalzire?

    RăspundețiȘtergere