marți, 13 decembrie 2011

O noua campanie marca Trender

Cei de la Trender ne ajuta sa devenim mai frumoase in prag de sarbatori si ne ofera spre testare prima vopsea permanenta sub forma de spuna de la Palette - Mousse Color. Este o noua vopsea care ne ajuta sa ne vopsim singure acasa, rapid si fara griji.


Pentru a putea lua parte la aceasta campanie trebuie ca intre 12-15 decembrie sa:


1. În primul rând, trebuie să îţi faci cont pe http://www.trender.ro/ (asta dacă nu ai deja)
2. Ca să ştim unde vom trimite pachetele, trebuie să completezi Chestionarul de Date Personale (din secţiunea „Contul Meu”)
3. Ca să ştim dacă eşti potrivită pentru a testa vopseaua Palette Mousse Color trebuie să completezi Chestionarul de Pre-Campanie Palette Mousse Color, pe care îl găseşti tot în secţiunea „Contul Meu”.
4. Dacă ai respectat toţi paşii până aici, atunci nu-ţi rămâne decât să stai cu ochii pe Inbox, ca să vezi dacă ai primit e-mail-ul cu invitaţia de participare la campanie.Daca te cei numara printre cele 150 de trenderite norocoase vei primi un pachet care va contine doua cutii dintr-o nuanta de vopsea permanenta marca Palette Mousse Color, recomandata special pentru parul tau de expertii de la Palette.Asa ca nu mai stai pe gand si incrieti-va. Va urez spor la trenderit!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu