marți, 25 octombrie 2011

Trender si Cosmetic Plant




Dupa cum am spus ma numar printre cele 100 de fericite trenderite si folosesc de aproximativ doua saptamani produse de la Cosmetic Plant cu ulei de catina si masline. Am decis sa acord fiecarui preodus cate o postare si o sa incep cu preferatul meu , Laptele de machiant vitamizant cu ulei de catina si masline.
Cei de la Cosmetic Plant spun ca indeparteaza machiajul si toate impuritati;e delicat si eficient, dar si hidrateaza si protejeaza pielea. Se aplica seara si dimineata cu ajutorul unei dischete demachiante oe fata, gat si decolteu.
Ingrediente:Aqua, Paraffinum liquidum, Propylene glycol, Stearic acid, Olea Europaea oil , Cetyl alcohol, Triethanolamine, Hippophae Rhamnoides oil, Tocopheryl acetate, Retinyl acetate, Glyceryl stearate, Sodium benzoate, Methylparaben, Disodium EDTA, BHA, Butylphenyl methylpropional, Alpha-isomethyl ionone, Citronellol, Hexyl cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Linalool, Parfum.
Eu zic ca cei de la Cosmetic Plant nu mint cu nimic cand afirma aceste lucruri. Pentru a inteparta machajul de la un ochi este suficient o singura discheta demachianta cu putin demachiant. Nu irita ochii si curata foarte bine. Pe fata dupa folosire se simte foarte bine, tenul devenind lunimos cu frumos mirositor. Deoarece este nevoie de putin produs pentru a curata fata demachiantul se consuma destul de greu.
Pe lista de cumparaturi se afla Lotiunea tonica fara alcool cu ulei de catina si masline, pe care vreau neaparat sa o incerc si nu cred ca ma va dezamagi.
Oricum stiu sigur ca de acum o sa folosesc numai acest demachiant, pentru ca este perfect pentru mine. Curata foarte bine, nu irita deloc ochii, lasa tenul catifelat, se consuma greu, iar raportul calitate-pret este si el foarte bun.

Am incercat sa arat in poze cat de eficient este. Am pus fond de ten , creion negri si doua nuante de fard foarte pigmentat pe o mana, si cu ajutorul unei cantitati mici de demachiant imediat s-a curatat fara nici un efort. Scuzati calitatea pozelor dar nu ma pricep si nici aparatul nu este unul foarte bun.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu