vineri, 4 noiembrie 2011

Review Crema de maini si Crema contur anticearcan pentru ochi cu ulei de catina si masline de la Cosmetic Plant

Imi propusesem sa fac aceasta postare mai de mult dar au tot intervenit alte probleme. Aceste doua produse fac parte din cele trei primite spre testare de la Cosmetic Plant prin inetermediul Trender.


O sa incep cu Crema pentru maini cu ulei de catina si masline care este foarte necesara in sezonul de iarna. Cei de la Cosmetic Plant spun despre ea ca este hrănitoare şi hidratantă prin vitaminele (A, E, F, D) şi acizii graşi esenţiali din uleiul de cătină şi cel de măsline, crema creează pe piele un film protector, emolient şi regenerant. Ca si ingrediente, contine: Aqua, Glycerin, Paraffinum liquidum, Stearic acid, Propylene glycol, Cetyl alcohol, Dimethicone, Glyceryl stearate, Triethanolamine, Olea Europaea oil, Hippophae Rhamnoides oil, Retinyl acetate, Tocopheryl acetate, Parfum, Sodium benzoate, Methylparaben, Disodium EDTA, BHA.
Culoare este puternica si este datorata Uleiului de catina, iar parfumul este unul discret care nu persista mult timp.

Eu pot sa spun ca este una dintre cele mai bune creme, hidrateaza foasrte puternic mainile, si chiar daca e destul de grasa si lasa un mic strat dupa aplicare nu este deranjant. O folosesc cel mai des seara inainte de culcare si dimineata mainile mele sunt mai fine, dar o port si cu mine in geanta si de fiecare data cand simt ca ma strang mainile o aplic.
Ambalajul este destul de comun, dar imi place combinatia de culori si cred ca daca as fi vazut crema pe raftul unui magazin cu siguranta mi-ar fi atras privirea.




Despre Crema contur anticearcan pentru ochi cu ulei de catina si masline nu pot sa spun multe lucruri, fiind prima crema de genul acesta incercata. Mi-a placut foarte mult ambalajul si acel mic capacel care impiedica aerul sa intre inauntru, am inteles ca multe fete ar fi dorit sa fie la tub, dar mie mi se pare mai practic asa. Are un gramaj mare pentru o crema de ochi, 30 ml, ceea ce inseamna ca o sa dureze un timp pana cand se va termina. Este o grema grasa, dar care intra destul de repede in piele. Nu stiu daca a ajustat cearcanele pentru ca din fericire inca nu am, dar mi se pare ca zona din jurul ochilor este un pic mai luminoasa.

Cei de la Cosmetic Plant spun despre ea ca este hrănitoare, hidratantă, regenerantă, crema îngrijeşte pielea delicată din jurul ochilor. Uleiurile de cătină, măsline, sâmburi de struguri împreună cu vitaminele A, E şi pantenol fortifică epiderma fragilă şi contribuie la reducerea progresivă a ridurilor şi a liniilor fine. Peptidele purificate din soia şi orez alături de oxidoreductază şi extractul de albăstrele diminuează cearcănele şi pungile de sub ochi prin îmbunătăţirea microcirculaţiei şi consolidarea ţesutului conjunctiv.Se aplică zilnic dimineaţa şi seara în jurul ochilor pe pielea perfect curată, prin mişcări uşoare de masaj.
- fără parfum, fără coloranţi;
- mirosul şi culoarea specifice uleiului de cătină

Iar ca si ingrediente: Aqua, Cetyl alcohol, Glycerin, Caprylic/Capric triglyceride, Stearic acid, Potassium cetyl phosphate, Isopropyl myristate, Dimethicone, Hydrolyzed rice bran protein, Glycine soja protein, Oxido reductases, Titanium dioxide, Alumina, Simethicone, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Polyacrylamide, Olea Europaea oil, Vitis Vinifera seed oil, Hippophae Rhamnoides oil, Panthenol, Tocopheryl acetate, Retinyl acetate, Centaurea Cyanus flower extract, Sodium benzoate, Disodium EDTA, Methylparaben, BHA.











As vrea sa le multumesc celor de la Cosmetic Plant si Trender pentru ocazia pe care mi-au oferit-o de a descoperi produse romanesti minunate, pritre care si demachiantul ideal pentru tenul si ochii mei.

2 comentarii:

  1. mi-ar place sa le folosesc si eu. Cred ca dupa ce le termin pe cele care le am acum, trec si eu pe romanesti :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult pentru comentariu...Esti prima care a comentat. Si ma bucur ca am reusit sa fac o descriere cat de cat buna, astfel incat sa conving pe cineva sa le incerce. Eu una am fost foarte multumita de demachiant.

    RăspundețiȘtergere