marți, 22 noiembrie 2011

O noua campanie Trender




Sunt atat de fericita ca m-am numarat printre cele 200 de trenderite care au posibilitatea sa incerca o crema anticelulitica de la Revicel, un produs pe baza de ardei iute si alge marine foarte eficient in eliminarea celulitei si a vergeturilor.





Celulita este rezultatul unui proces anormal de stocare a grasimilor in organism.Sub influenta diferitilor factori alimentari sau hormonali, celulele grase sau adipocitele pot acumula grasimi care provin dintr-o alimentatie necorespunzatoare. Adevarate rezerve de grasime, adipocitele pot creste depasind de circa 60 ori volumul lor normal, comprimand astfel vasele sangvine, rezultand un drenaj incetinit si o oxigenare precara a epidermei. Celulita se formeaza cu predilectie la nivelul coapselor, feselor, si abdomenului, mai ales la femei si mult mai rar la barbati, datorita numarului mai mare de adipocite prezente la sexul feminin.
Din punct de vedere medical celulita reprezinta un proces de degenerescenta a celulelor subcutanate, o lipodistrofie localizata, provocata de retinerea apei si a grasimilor la nivelul tesutului celular subcutanat combinata cu o slaba circulatie si oxigenare locala.
Celulita poate avea diferite cauze: dezechilibre hormonale, predispozitie genetica, afectiuni ale glandei tiroide, alimentatie dezechilibrata, ortostatism prelungit, sedentarism, tratament cu anticonceptionale etc.Daca nu este tratata in faza incipienta celulita avanseaza intotdeauna provocand hipertrofia celulelor lipidice si alterarea peretilor capilarelor venoase.



Stadiile celulitei



Stadiul I (celulita usoara) - La inceput tonusul pielii scade nesemnificativ iar suprafata pielii este aparent neteda. Daca este stransa in pliu, pielea de pe coapse capata un aspect inestetic de coaja de portocala.



Stadiul II (celulita medie) - Aspectul de coaja de portocala este evident si fara a strange pielea si apar gropite inestetice. Tonusul pielii scade continuu, pielea parca se ofileste. Adipocitele cresc in volum, apare edem local iar zona afectata devine dureroasa la masaj.



Stadiul III (celulita profunda)- Zona afectata se extinde si capata un aspect respingator din cauza nodulilor subcutanati, umflaturilor si gropitelor. In acest stadiu circulatia sangelui si a limfei este serios afectata iar daca nu se iau masuri terapeutice defectele vor deveni ireversibile.



Stadiul IV (celulita grava) - Depozitele de celulita sunt evidente, nodulii sunt bine definiti iar pielea capata un aspect de valuri. Oxigenarea tisulara locala este insuficienta iar toxinele nu mai pot fi eliminate fiind captate la nivelul epidermei. Ca urmare in aceasta etapa apar edeme masive, vergeturi, varice iar aspectul corpului devine dizgratios.






Multe dintre noi ne confruntam cu celulita si incercam prin diferite metode sa scapam de ea. Cei de la Revicel au sarit in ajutorul nostru cu o crema menita sa diminueze celulita si vergeturile.
Aceasta crema combinata cu un masajul anticelulitic, spun cei de la Revicel, este solutia ideala impotriva aspectului neplacut de coaja de portocala si a vergeturilor. Acest tip de masaj se efectueaza local, in zonele afectate de celulita (fese, solduri, abdomen, brate, etc.) prin miscari profunde si repetate cum ar fi: frictiuni, framantari, ciupituri cu degetele mainilor. Efectul benefic al masajului anticelulitic impreuna cu crema Revicel se datoreaza actiunii directe a extractelor de ardei iute si alge marine asupra straturilor profunde ale epidermei.
Extractul de ardei iute restabileste circulatia sangvina în timp ce extractul de alge marine accelereaza procesele naturale de regenerare, redand impreuna cu celelalte ingrediente active ale cremei fermitatea si elasticitatea pielii.















La prima vedere pot sa spun ca imi place foarte mult ambalajul, culoarea fiind una foarte vesela, iar cantitatea destul de mare, 200 ml, sa speram ca suficenta pentru folosirea ei timp de patru saptamani. Imi place si culoarea, dar si mirosull cremei, acel portolcaliu deschis. Inca nu am realizat un masaj anticelulitic cu ea, dar din seara asta promit sa ma apuc de treaba, mai ales ca am primit de la mama un aparat Relax&Tone, deci imi va fi mai usor sa aplic crema, si o sa va tin la curent. Saptamanal o sa va povestesc cu evolueza relatia mea cu crema Revicel.

Un comentariu: